Tack alla funktionärer!

På påskdagen och annandagen engagerade sig ett stort antal Enskedeiter då vi arrangerade tävling tillsammans med Skogsluffarna. Vi hade hand om flera olika funktioner båda dessa dagar och som "personalansvarig" för Enskede kan jag helt enkelt konstatera att vi gör ett himla bra jobb! 

Under båda dagarna hade Mats L o.co. i sekretariatet full koll på allt det tekniska, Therese och hennes medhjälpare hade fullt upp med grillning och kakförsäljning och Pelle F o.co. fick mycket att göra i direktanmälan då det på söndagen kom runt 250 st och på måndagen runt 330 st för att anmäla sig på plats. Allt gick som på räls och om jag inte missat något väsentligt var det värsta att mjölken tog slut!

På måndagen hade Rolle och hans medhjälpare fullt upp vid starten och Kricke o Pelle B fixade prisutdelningen. De fick hjälp av Nisse med utdelning av priser till barnen i inskolning och U1 som kunde välja pris direkt efter målgång. Mest ojämna arbetsbelastning hade nog Martin som först byggde upp arenan tidigare under helgen för att sedan gå runt och bistå med hjälp lite här och där båda dagarna, för att sedan köra järnet med undanplockningen på måndagseftermiddagen. Janne som var banläggare fick hjälp av flera rutinerade orienterare att hänga ut skärmar och enheter tidigt på morgonen, samt plocka in allt efter avslutad tävling. Allt eftersom löparna kom i mål blev han mer och mer nervös, hade han lagt för svåra banor? Inga löpare blev iallafall överkörda, vilket de som stod som vägvakter såg till, även om vissa bilister tycks tro att de är viktigast i världen!

Även om det var kallt sken solen vilket var glädjande. Den är säkert en orsak till att så många kom och anmälde sig på plats. Något annat som också var gjädjande var antalet motionsorienterare, de som provade på för första gången. Ett nytt projekt har inletts och det finns de som vet mycket mer om detta än jag så jag lämnar det så. 

Engagemanget från klubbens medlemmar, stora som små, var stort. Tack alla än en gång för er insats, både innan, under och efter!

Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp. Kanske någon annan som har?

Ps. Martina: Det vore kul att veta hur det gick rent ekonomiskt när det är klart.

 

 

Kommentarer

 • Nja, var väl lite mer än mjölken som tog slut.
  Är förvisso kul när vi säljer över förväntan.

 • Vi hade väl dock inte detta problem. http://www.orienterare.nu/t/2323

  Kommentaren redigerad 2017-04-23 07:15
 • Ja, mjölken tog slut och det var en onödig miss från vår sida. Även andra saker tog slut, men med mellan 35-40% direktanmälda är det faktiskt inte så lätt att beräkna åtgången.

 • Josse --> Återkommer med resultat när det är klart!

 • Martina --> Du menar väl "när jag räknat alla enkronor som folk ville bli av med " Dom var visst många.

 • Martina: precis min tanke 😀.
  Gert: tack för tråden!
  Vi hade en fungerande skrivare som vi fick anledning att använda båda dagarna. På annandagen ville det sig dock inte bättre än att när kartorna i öppen 9 tog slut fick de som ville springa erbjudande om en karta i 15' -del eller hålla tillgodo med ÖM 8. Ursprungskartan var i A3-format vilket skrivaren inte klarade av. Det kanske kan betraktas som en värre miss än mjölken även om det är, som framgår av Gerts tråd, sjukt svårt att beräkna antal deltagare som direktanmäler sig.

  Kommentaren redigerad 2017-04-23 17:51
 • Ja, ungdomsbanorna blev för svåra främst HD 12 och HD 10 där det blev väldigt långa tider för vissa. Det var inte bra. Det är ju verkligen banor där man inte behöver maxa svårighetsgraden på något sätt, men jag gjorde en felbedömning. Tyckte inte att det såg så svårt ut men när man tittar i Livelox hur de har missats så förstår jag. Jag tar till mig det till nästa gång.

Kommentera

Se vår policy för inlägg och kommentarer innan skickar ditt inlägg.

Bilderna i bildarkivet