Stockholm Indoor Cup 2017 Etapp 1-2

4 - 5 feb 2017

Etapp 1

Vi var på Samskolan i Saltsjöbaden. Det var mycket enklare, än etapp 2 som var roligare.
Starten var att klättra in genom ett fönster till träslöjdsalen. där inne var det som en vanlig start och man hade tre minuteras gå fram tid. Om man var mellan 12-14 år fick man titta på kartan innan men inte annars. Man kom till en trappa när man hade startat och då såg man hur det såg ut. Det fanns fem våningar och de satt:


Det var en väldigt stor skola och man blev lite yr i huvudet, när man sprang där. Man sprang i en aula, en gymnastiksal, massa klassrum och massor av andra saker. Sista kontrollen var inne i ett litet kök och det var många som missade den. På upploppet behövde man springa ut och sedan in igen. Det var jättekul och man måste ju ta vara på det den gången det händer.

Etapp 2 indoor cup
Efter att vi hade sprungit etapp 1 åkte alla ungdomar som varit med och sprungit till lokalen för att äta pizza. Jenny och några andra åkte och hämtade pizzorna. Vi började äta och allt var lugnt tills några började att stoppa i pizzakanter i några andras glas med saft. Det hela slutade med ett så kallat pizzakrig där alla kanter av pizzorna var i någons glas. Efter middagen satt jag och några till i sällskapsrummet och skrattade jättemycket då några killar spelade Twister. Till slut började vi packa fram våra sovgrejer. Det var trångt på golvet men alla fick plats. Några somnade nästan direkt efter det hade plockat fram sina sovsäckar. Sedan började melodifestivalen. Det var roligt att titta för vi  skrattade så mycket allihop. När den var slut och vi egentligen skulle gå och lägga oss fick några av oss fick den briljanta ide´n att gå ut. Så ett litet gäng på 7 st personer gick ut i parken. Några av oss gick dessutom ut i skogen men kom snabbt tillbaka då det var mörkt och kallt. Väl inne igen ville vi ha kuddkrig men det fick vi inte så vi valde att gå och lägga oss. På morgonen var alla trötta eftersom vi somnade sent, så ledarna fick gå runt flera varv för att väcka oss. Det kom några föräldrar som gjorde frukost till oss vilket var skönt då vi var jättetrötta.Vi åkte sedan till tävlingen som var på Torvalla IP och på Fredrika Bremer gymnasiet i Haninge. Arenan var i en idrottshall som de hade halverat eftersom man inte skulle se vad som fanns på andra sidan vikväggen. Man började banan med att springa i idrottshallen sen kom man till en utepassage för att komma in i gymnasiebyggnaden. Där var det väldigt roligt eftersom det var roliga rum t.ex. bildrum med olika skulpturer och massa målargrejer. Det var också roligt med alla filmrum där det spelades musik och där de hade satt upp filmkameror där publiken kunde se dom som sprang banorna. Det var ganska svårt eftersom det var trappor överallt (kändes det som) och man lätt blev förvirrad. Som avslutning på alla banor var det microorientering som man kom till efter att ha krupit under vikväggen i idrottshallen. Det var superkul att springa Indoor cup eftersom det var lite annorlunda orientering och såklart var microorienteringen också rolig. Den var nog lätt för många av oss eftersom vi har tränat på det förut.

 

Emma Hallendal och Lovisa Lindqvist

Kommentarer

Kommentera

Se vår policy för inlägg och kommentarer innan skickar ditt inlägg.

Bilderna i bildarkivet