1 2 3 4 5 Nästa

Nya hemsidan

Nya hemsidan finns nu på: https://www.ifkenskede.se. Den gamla hemsidan går det att komma åt tills vidare på https://old.ifkenskede.se. Även http://ifkenskede.se och https://ifkenskede.se kommer att styras om till nya hemsidan.

Ny hemsida den 1 januari 2019

Från och med den 1 januari 2019 finns IFK Enskede på den här platsen. Adressen ifkenskede.se kommer att leda till denna nya sida efter årsskiftet. Denna sida kommer dock att finnas kvar under ett nytt namn. Info om detta kommer senare.

PM för långpasset ute nu.

16 dec 2018

IFK Enskede står värd för nästa träningssamarbete. Ni som inte anmält er - ta chansen! Nu finns PM ute här!. Där kan du också nå länken till anmälan i Eventor.

Resultat Skinkloppet

9 dec 2018

Nu finns resultaten från Skinkloppet ute här!

Planeringsdag - kom och påverka!

18 nov 2018

Var med och påverka vad klubben ska göra 2019 Den 18 november träffas vi i Oppunda för att planera kommande verksamhetsår. Dagen inleds med träning för de som är sugna.

Mörkret är här - skaffa pannlampa!

För alla som tränar eller bara rör sig ute under den mörka årstiden är det mycket användbart med en rejäl pannlampa. Stefan Henriksson reder ut begreppen kring valet av pannlampa!

Till minne. Pelle Lindskog

Vi har nåtts av en mycket tråkig nyhet. Vår tidigare ordförande i IFK Enskede Per Lindskog har den 14 oktober gått bort i cancer.

KM Natt

16 okt 2018

Tisdagen den 16 oktober är det dags för årets sista klubbmästerskap, i nattorientering. Anmälan via Eventor senast 14 oktober.

1 2 3 4 5 Nästa